Kaasupolttimen ja öljypolttimen huolto ja korjaus koko Suomen alueelle

 

Öljypoltinhuolto teollisuudelle ja lämpöyhtiöille

Teemme myös kaasupoltinhuoltoja – palvelemme koko Suomen alueella

 

Onko öljypolttimen huolto ajankohtaista? Käänny puoleemme. Olemme koko Suomen alueella toimiva kaikkiin poltinhuoltoihin, mukaan lukien digitaaliset polttimet, erikoistunut yritys. Öljypoltinhuoltojen ohessa ominta osaamistamme ovat myös kaasupoltinhuollot. Asiakkaitamme ovat pääasiassa teollisuuden toimijat ja lämpöyhtiöt.

Edustamme useita tunnettuja poltinmerkkejä, kuten Oilon, Weishaupt, Ray, Petro ja monet muut. Katso listaus merkeistä täältä, ja ota yhteyttä huollon tilaamiseksi tai kysyäksesi lisää palveluistamme.

Kun huollatat polttimet meillä, lämmitysjärjestelmä toimii huolettomammin, varmemmin ja tehokkaammin koko elinkaarensa ajan.

 

Öljypoltinhuolto on luvanvaraista työtä, johon meillä on pätevyys ja ammattitaito

Öljy- ja kaasupolttimen huoltotyöt ovat luvanvaraista toimintaa. Meillä on tarvittavat pätevyydet kyseisiin tehtäviin, joten voit luottaa huollon hoituvan varmasti oikeiden oppien ja laatuvaatimusten mukaan.

Niin ikään yrityksellämme on useita muita pätevyyksiä aina sähköurakoinneista nestekaasualaan – katso lisää etusivulta. Näin voimme taata Sinulle vaatimusten edellyttämää laatupalvelua jokaisessa toteuttamassamme työssä.


Milloin öljypoltin pitää huoltaa?

Polttimen huoltoväli riippuu sen iästä. Mikäli poltin on yli 10 vuotta vanha, on se suositeltavaa huoltaa vuosittain. Muutoin riittää huolto kahden vuoden välein tai sen jälkeen, kun on saavutettu 5000 litran öljynkulutus.

Mikäli poltin alkaa olla jo vanha, eikä se toimi enää siten kuin pitäisi, voimme asentaa tilalle uuden polttimen. Meiltä on saatavilla myös öljypolttimen varaosat, mikäli niille ilmenee tarvetta.


Kaasupoltinhuolto hoituu sekin kokeneissa käsissämme

Jos kiinteistössäsi on kaasulämmitys, kaasupolttimen huoltokin kuuluu työnkuvaamme. Jokainen työvaihe tehdään tarkkuudella ja kokemuksen tuomalla varmuudella, jolloin huollot pystytään suorittamaan kustannustehokkaasti ja ripein rantein.


Muista palveluistamme – myös näitä töitä teemme

Huollamme ja korjaamme öljypolttimet, maakaasu- ja nestekaasupolttimet, biokaasupolttimet, öljykoneikot ja kaasunpaineenalennusventtiilit. Teemme myös poltinten säädöt ja käyntiinajot sekä saneeraukset. Etusivulta löydät loput palvelumme, käy tutustumassa ja kerro meille, millä tavoin voimme auttaa!

Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mutta öljypoltinhuolto- ja muut palvelumme ovat käytettävissäsi laajasti koko maan alueella. Jutellaan kiinteistöstäsi ja toiveistasi ja sovitaan sellainen työkokonaisuus, joka toimii parhaiten juuri sinun tarpeitasi ajatellen.